ISPLIVALI ISKAZI NANELIJA I LAZAREVIĆA Evo šta su u policiji rekli košarkaši Partizana i Crvene zvezde

21:05 | 19-05-2024

Košarka 0

Ovakav haos nikome nije bio potreban.

print

Nažalost, pred treću finalnu utakmicu ABA lige između Partizana i Crvene zvezde, u "Beogradskoj areni" se dogodio veliki incident, pošto su se potukli Džejms Naneli i Stefan Lazarević.

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Evo kakvu odluku će doneti nadležni organi posle tuče Nanelija i Lazarevića

Njih dvojica su potom otišli u policiju gde su dali iskaze, do kojih je došao "Informer" i ekskluzivno ih objavio, a mi vam ih prenosimo u celosti:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

STEFAN LAZAREVIĆ

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Dana 19.05.2024. godine ja sam kao član košarkaškog kluba „KK Crvena Zvezda" došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 11:15 časova u Beogradsku arenu. Po dolasku u „Beogradsku arenu" sa timom sam otišao u svlačionicu kako bi se spremio za trening. Kada sam se spremio zatrening ja sa sam krenuo ka prostoriji gde je smeštena teretana a ona se nalazila preko puta „Zvezdine,,. Svlačionice, kada sam izašao iz svlačionice ja sam video da se ispred mene nalazi igrač KK ,,Partizana,, James Nunally koji je imao samnom sukob u toku utakmice na kojoj me je uhvatio za vrat, i isti je bio u društvu sa takođe igračem „Partizana", Jaleen Smith. Ja sam se Nunally-y obatio po imenu na englesnom jeziku, a zatim sam mu prišao i upitao ga takođe na englesnom jeziku: " da li je normalno da hvataš čoveka za vrat za vreme utakmice?" našta mi je on odgovorio: „Da, jeste“, a zatim je krenuo da psuje nešto na engleskom jeziku, on je u jednom trenutku krenuo da uzmiče unazad jer smo bili relativno blizu licem u lice, da bi on u jednom trenutku svojom desnom rukom stegnutu u pesnicu udario me u predelu lica sa leve strane u predelu levog oka, a ja sam ga potom uhvatio za njegov vrat i odgurnuo ga od sebe a zatim sam krenuo ka njemu da bi ga potom uhvatio za telo sa svoje obe ruke i zatim ga oborio na pod. Dok sam ga držao za telo na podu, osetio sam da me igrač „Partizana" Jaleen Smith vuče oko stuka kako bi nas razdvojio, a u tom trenutku su izleteli ostali moji saigrači gde su nas zadvojili. Pošto su nas razvojili, nije više bilo sukoba i svako je otišao u svoju svlačionicu. Ja sam posle tog događaja odradio ceo trening i nakon toga je došao klubski doktor Nebojša Mitrović koji mi je sanirao povredu na licu a u međuvremenu se pojavila patrola policije. Ja sam po proceduri koju mi je naložila policija otišao u KBC Bežanijska kosa" gde sam izvršio potrebne preglede i dobio lekarski nalaz.

DŽEJMS NANELI

- Dana 19.05.2024. godine ja sam kao član košarkaškog kluba „KK Partizan" došao sa svojim klubom na zakazani pripremni trening u 10 časova u Beogradsku arenu. Sam trening je trajao oko sat vremena, i oko 11 časova posle završetka treninga ja sam se sa terena za košarku hodnikom uputio ka svlačionici kluba. Samnom je išao moj saigrač Jaleen Smith, i dok smo se kretali ka našoj svlačionici, u jednom trenutku ja sam prolazio pored svačionice košarkaša „Crvene Zvezde" i tek što sam je prošao ispred mene je bio Jaleen Smith na korak ili dva, te kada sam prošao „Zvezdinu“ slačionicu je u tom trenutku izašao, čuo sam muški glas koji mi obratio pretećim tonom rečima na engleskom "What's Up !", te sam se ja i Jaleen Smith instiktivno okrenuli i tada sam video da se radi o košarkaškom igraču,Crvene Zvezde" Stefanu Lazareviću. Kada sam se okrenuo ka Stefanu, ja sam mu se upitno obratno rečima "What's Up", a onda mi se Stefan na engleskom jeziku obratio rečima:, What the fuck was that about last game?" a ja sam mu odgovorio rečima: What do you mean?" da bi Stefan zatim krenuo da mi prilazi, i unomi se u lice, da bi ja potom napravio korak unazad kako bi se pokuvao od njega, da bi nakon toga Stefan me uhvatio svojom desnom rukom sprednje strane za vrat i tako me držao, da bi levom rukom krenuo da me udari u predelu lica ali sam se ja telom izmakao u stranu i svojom svojom levom rukom sklonio njegovu desnu ruku sa vrata i instiktivno desnom rukom udario u predelu glave. Kako su mi patike bile odvezanih pretrli a verovatno sam se okliznuo na odložene upotrebljene peškire, ja sam pao na pod na desni bok pokušavajući da odmah ustanem ali je Stefan odmah skočio na mene i rukom mi je gurao glavu prema podu. Kada me je Stefan napao, Jaleen Smith je pokušavao sa leđa da odvoji od mene ali nije bio dovoljno snažan da to uradi u potpunosti, da bi onda prišao Zvezdin igrač Trey Thompkins koji je pomogao Jaleen Smith-u da ga u potpunosti odvoji od mene, te sam ja zatim uspeo da ustanem i tada su prišli ostali igrači Crvene Zvezde kako bi smirili celu situaciju. 

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading