OGLASILO SE TUŽILAŠTVO Evo kakvu odluku će doneti nadležni organi posle tuče Nanelija i Lazarevića

17:52 | 19-05-2024

Košarka 0

Veliki haos prethodio je trećoj utakmici finala

Zvezda - Partizan
FOTO TANJUG/ MARKO DjOKOVIC / nr

Trećoj utakmici finala Admiral Bet ABA lige prethodio je incident u kom su učestvovali košarkaši Partizana i Crvene zvezde, Džejms Nanali i Stefan Lazarević. Povodom cele situacije oglasilo se Treće osnovno javno tužilaštvo.

Saopštenje prenosimo u celosti bez redakcijskih izmena:

- Dana 20.05.2024. godine javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane ovlašćenih lica PS Novi Beograd obavešten da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je u jednom od hodnika "Štark Arene" igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću telesne povrede naneo igrač Košarkaškog kluba Partizana Džejms Naneli. Nakon brze intervencije ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu utvrđeno je da je između dvojice igrača najpre došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio telesnu povredu usled udarca u lice i to u predelu slepoočnice - stoji u saopštenju i dodaje se:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane lekara obavljen je pregled Lazarevića te je konstatovano da je isti zadobio laku telesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, obavljen je uviđaj, te će ovlašćena službena lica po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzeti detaljne izjave od svih lica koja su prisustvovala incidentu, odnosno od igrača Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan, kako bi se utvrdile sve pojedinosti konkretnog slučaja i kako bi nakon uzimanja svih izjava bila doneta odluka o krivičnom gonjenju izvršilaca krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po sluzbenoj dužnosti - piše u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, treća utakmica finala ABA lige u kojoj se sastaju Partizan i Crvena zvezda igra se ove nedelje od 20.30 u "Beogradskoj areni".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading