NIKADA SE NEĆU POVUĆI, NE BOJIM SE Marko Bojković se oglasio nakon jezivog napada: Što napadate slabije, što mene niste sačekali?

13:10 | 23-12-2023

Ostali sportovi 0

Dok Bojković nije bio tu nepoznati napadači su upali u stan i naneli ozbiljne povrede jednoj ženskoj osobi.

Marko Bojković
Printscreen/Instagram

 

Srpski MMA borac, Marko Bojković, otkrio je detalje teškog incidenta koji se dogodio u stanu u kojem živi.

Dok Bojković nije bio tu nepoznati napadači su upali u stan i naneli ozbiljne povrede jednoj ženskoj osobi.

Mladi borac se obratio javnosti putem naloga na društvenoj mreži Instagram.

- Večeras u 20h je izvršen organizovani napad na mene, sa ciljem da me verovatno trajno ućutkaju određeni ljudi i strukture. Naime, dok sam bio na treningu izvršen je napad na moj stan u kome se nalazila jedna ženska osoba, koju je maskirani napadač pokušao teško da povredi ili čak da ubije. Napadač je pokucao na vrata mog stana, očigledno dobro upućen gde tačno živim, ženska osoba koja mi je bliska, a čiji identitet ne smemo da otkrivamo zbog istrage je otvorila vrata, a napadač je krenuo da je davi i tuče pesnicama - napisao je Bojković i nastavio:

- Tada se ona jedva otrgla i uspela da nekako zablokira vrata stana, a takođe su u psi koje imam skočili i napadač je samo rekao "Pozdravi Bojkovića, neće jos dugo, mi ćemo ga ućutkati" i tada je pobegao. Trenutno se nalazimo u Urgentnom centru gde se njoj ukazuje pomoć, a alarmirana je policija sa svih strana.

Marko Bojković Printscreen/Instagram
 

- U poslednje vreme sam mnogima stao na žulj objavljujući istine o kojima mnogi ćute i ne smeju da pričaju, a očigledno je da mafija ne miruje, samo želim da poručim ovima što su organizovali ovaj napad da neće još dugo, jer se dobro zna odakle vetar duva. Sa svojim timom sam spreman da ponudim veliku novčanu nagradu da mi se dostavi tačno ime napadača, a nalogodavce će uskoro rešiti nadležni organi.

Bojković se ubrzo obratio i videom.

- Ja se nikada neću povući, možete samo da nastavite da me napadate, ne bojim se. Mi već imamo par tragova, zaboravili ste da je 21. vek, da se sve snima i da kamera ima na svim mogućim mestima. Kada ste takve face i šmekeri, što napadate slabije? Što me niste sačekali da se vratim sa treninga? - upitao je Bojković napadače.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading