DŽOKER JOŠ JEDNOM "SPALIO" HRVATE Napali ga šest na jedan, a on poručio: Vi ste parizer, a je biftek

08:03 | 22-01-2024

Ostali sportovi 0

Aleksandar Ilić Džoker je pokazao veliku hrabrost tokom gostovanja na podkastu "Inkubator"

Aleksandar Ilić
Printscreen

Dok je Srbin davao izjavu, Đani Barbir je sa još pet ljudio upao u studio. Ilić nije odstupio, pokazao je veliku hrabrost.

On se oglasio za hrvatski "Indeks" i kratko rekao šta misli o neuobičajenom incidentu.

- Jedini komentar koji ima je onaj da se videlo sve i to je dovoljno, ne bih ništa dodavao. Publika neka samo proceni ko je u pravu u ovoj priči. Ja sam biftek, a oni su parizer! . jedino je bilo što je srpski MMA borac rekao o ispadu Barbira.

Zbog incidenta koji je odjeknuo u čitavom regionu, oglasio se i "Podkast Inkubator" zbog propusta.

- Podkast Inkubator se najiskrenije izvinjava Aleksandru Iliću koji je gostovao u našem podkastu. Izvinjavamo se jer je tokom uživo prenosa u studio, naprasno i potpuno nepozvano, zajedno sa pet ili šest drugih nama nepoznatih osoba upao MMA borac Đani Barbir te je na nekoliko trenutaka prekinuo emisiju neprimerenim upadicama. Ovo je prvi put u sedam godina i 1.500 epizoda da u našu poslovnu zgradu i studio upadaju nepozvani i nepoznati ljudi. Aleksandar Ilić je bio naš gost u Zagrebu, a ovakvo postupanje ide najviše na sramotu samog Barbira, a onda i nas koji to nismo mogli da sprečimo. I zato se još jednom najiskrenije izvinjavamo - napisali su oni u saopštenju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading