ŠESTORICA HRVATA NAPALA SRBINA Skandal u Zagrebu, nasrnuli na srpskog MMA borca, o Džokerovoj reakciji svi pričaju (VIDEO)

08:46 | 21-01-2024

Ostali sportovi 0

Hrvat poveo šest drugara, a onda...

Aleksandar Ilić
Printscreen

Poslednjih meseci, na društvenim mrežama vodi se pravi "rat" između jednog od najboljih srpskih boraca, Aleksandra "Džokera" Ilića i Hrvata, Đanija Barbira.

Inače, Barbir važi za perspektivnog borca, što potvrđuje i titula u FNC promociji, dok je sa druge strane, popularni "Džoker" itekako dobro poznat svim ljubiteljima borilačkih sportova, ne samo u regionu, već i šire.

Već duže vreme, pominje se potencijalni meč pomenute dvojice boraca, a nakon poslednjeg poteza Barbira, vrlo lako se može desiti da do meča i dođe.

Naime, Ilić je gostovao u Zagrebu, na snimanju jednog podkasta, gde se pojavio sam. Međutim, došlo je do iznenađenja, pošto je Barbir upao u studio tokom snimanja, kako bi se "oči u oči" suočio sa "Džokerom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rozi Kiboko (@kiboko.rozi)

 

Bio bi to odvažan potez Hrvata, da sa sobom nije poveo još šest mladića, te je u njihovoj pratnji pretio i vređao Ilića.

Iako je bio sam, "Džoker" nije ostao imun na uvrede, već je ustao kako bi video u čemu je problem. Na kraju je morao da reaguje i voditelj, koji je smirio strasti, te se snimanje ubrzo nastavilo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading