SPEKTAKL U BAČKOJ PALANCI Deveto izdanje našeg najvećeg MMA događaja

20:04 | 29-06-2024

Ostali sportovi 0

Sjajan događaj u našoj zemlji.

insta
Printscreen/Instagram

Naša najbolja MMA promocija je stigla do svog 9. izdanja. ARMMADA se vraća u čuvenu „Tikvaru“ sa fight cardom koji obećava fantastične borbe! Bačka Palanka se pokazala kao izvanredan domaćin MMA turnira, pa je organizacija ovog turnira svojevrstan letnji poklon publici koja i te kako zna da prepozna kvalitet.

PIJANI NASILNICI MALTRETIRALI LJUDE, PA NALETELI NA POGREŠNOG MMA borac ih prvo upozoravao, pa im pokazao ko je gazda (VIDEO)

Petog jula sa početkom u 21:00, publika u Bačkoj Palanci u sportskoj hali „Tikvara“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom će se pričati. ARMMADA je sinonim za izvanredan fight card, donosi izuzetne svetlosne i pirotehničke efekte i sa sigurnošću možemo reći da su njihovi turniri rame uz rame sa onima iz najvećih svetskih promocija. Dovoljno je da pogledate na nekom od njihovih profila snimke i fotografije sa prethodnih turnira i biće vam jasno da reči teško mogu da opišu to što publika doživi na turniru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armmada (@armmadamma)

 

Organizatori pažljivo pripremaju deveto izdanje svoje promocije, pa su za glavnu borbu večeri spremili pravi spektakl. Očekujemo pravi rat u kavezu, a snage će odmeriti izuzetan borac, domaći Luka Lakić, član Family Fight Team-a, koji stiže nakon spektakularne pobede na prethodnoj ARMMADI. Njegov protivnik biće Kristofer Bajo, odličan švedski borac. Na ARMMADA turniru u Bačkoj Palanci gledaćemo borce iz Srbije, Rusije, Italije, Moldavije i Hrvatske.

Co main event je „rezervisan“ za izuzetno srčanog i kvalitetnog borca, takođe ratnika iz Family Fight Team, Danijela Špoljarića. Njegov protivnik stiže iz Italije, Persi Herera. Reč je o izuzetno kvalitetnom i nezgodnom protivniku koji stiže sa respektabilnim skorom. Domaće borce, pored Lakića, predstavljaće braća Zoran i Dušan Zeljko, Nenad Bojović, kao i Aleksandar Stefanović koji živi i trenira u Nemačkoj, a tokom svoje karijere je doživeo brojne nepravde. Uvek je ponosno predstavljao Srbiju i jedva čekamo da vidimo njegov nastup u kavezu ARMMADE.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armmada (@armmadamma)

 

Organizatori najavljuju fight card koji će opravdati sva očekivanja i apeluju na sve zainteresovane da dođu na vreme kako ne bi ostali bez mesta u hali, imajući u vidu činjenicu da će ulaz biti slobodan. Za sve koji ne budu mogli da budu uživo u Tikvari, Arena Channels Group je obezbedila direktan TV prenos za ceo region na Arena Fight kanalu.

Pratite ARMMADA organizaciju na zvaničnom sajtu armmada.net, kao i na oficijelnim YouTube i Instagram kanalima.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading