SREĆNA LINDZI Novakova drugarica oduzima dah i s napunjenih 40 godina

06:30 | 26-10-2024

Šoutajm 0

Olimpijska šampionka iz Vankuvera 2010. ozbiljna u nameri da se vrati na stazu, eno je u Zeldenu, gde ovog vikenda startuje sezona Svetskog kupa

Lindzi Von

Povratak Lindzi Von sportu koji je proslavila - vlasnica 11 olimpijskih medalja i 82 pobede u Svetskom kupu, između ostalog - nije zimska bajka za poštovaoce njenog dela, a i tela. Amerikanka se, izgleda, ne šali...

Lindzi Von AP/Marco Trovati
 

Lepa skijašica, koja se nije lažno stidela ni svog stasa, pa otud i svojevremeno poziranje bez ičega na sebi, pre desetak dana je najavila povratak iz penzije, i to s veštačkim kolenom, pet godina pošto je skije i štapove poslala u istoriju, a sebe u legendu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn)

Olimpijska šampionka iz 2010. je objavljivala kako trenira u teretani, dokazujući ozbiljnu nameru da se vrati takmičenju s napunjenih 40 godina. A sad je na licu mesta, javila se iz Zeldena, gde ovog vikenda startuje Svetski kup.

„Radim ovde u Zeldenu. Provodim vreme svog života i gledam kako stvari idu. Srećna“, poručila je iz Austrije druga najbolja skijašica svih vremena, iza zemljakinje Mikaele Šifrin.

Lindzi Von AP/Damian Dovarganes
 

Udajom odbacila Kildau

Lindzi Kildau (devojačko) udala se 2007. za kolegu zemljaka Tomasa Vona. Brak dvoje skijaša je počeo da se raspada posle četiri godine, a zvanično je okončan 2013. Sa zadržatim udatim prezimenom, Vonova se potom zabavljala s golferom Tajgerom Vudsom, pa NFL trenerom Kenanom Smitom, bila je verena za hokejaša Pi-Kej Subana, imala je i vezu s biznismenom Dijegom Osoriom... Danas za sebe kaže da je „mama jednog psa“.

Novakovu drugaricu i osvajačicu četiri Kristalna globusa, rođenu u Minesoti u godini Olimpijskih igara u socijalističkoj Jugoslaviji (Sarajevo), povrede su sprečile da možda bude i najveća koja je vladala belim stazama.

Možda zbog toga sad želi da se ponovo okuša, a ako joj i ne bude išlo, ako joj koleno zaškljoca, uvek može da se vrati ispred foto-aparata. I usreći druge...

Komentari(0)

Loading