Partizane, šta si očekivao?

17:13 | 01-06-2024

Sportski pogled 0

Novi skandal u redovima srpskog giganta.

alo

Gledajući utakmice Partizana u poslednjih nekoliko meseci, možemo da pretpostavimo da unutar tima vlada neka vrsta nesloge, da ne kažemo rasula.

Svakako, nešto se dogodilo "iza zavese" i samo ljudi iz kluba znaju šta se dešava, pošto crno-beli ni približno ne liče na ekipu koja je prošle sezone bila nadomak plasmana na Fajnal for Evrolige.

PARTIZAN OSTAO BEZ "VEĆ VIĐENOG" POJAČANJA Velika želja crno-belih u Italiji

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Posle serije odlazaka iz Humske (Kaminski, Doužer, Naneli), još jedan inostrani košarkaš je napustio tim, s tim, što on nije dobio dozvolu da ode. U pitanju je Bruno Kaboklo.

Brazilac je zaista odavao utisak dobroćudnog i ćutljivog momka, nesposobnog da učini ono što je učinio pred finalnu seriju Superlige Srbije. Ipak, mnogi zaboravljaju da je Kaboklo upravo na taj način i došao u Partizan, tako što je svojevoljno napustio Veneciju, a posle izgubio sudski spor, iako je iz svog džepa platio obeštećenje.

Ovakve stvari se nažalost dešavaju svuda, ali je očigledno u ovom slučaju došlo do veoma loše procene čitave situacije oko igrača, njegove saradnje sa menadžerom i svojeglavosti. 

Zapravo, spomenuti skandal je pokazao da je Partizan prošlog leta odradio možda i najgori prelazni rok u istoriji kluba. Imao je mogućnost da dovede vanserijske igrače, ali se oni nisu pokazali dostojni crno-belog dresa, pre svega jer nisu bili dovoljno požrtvovani i borbeni. 

Ruku na srce, situacija sa Nikolom Mirotićem je drastično otežala posao da se na kvalitetan način oformi tim, ali sada bar može da se kaže da su u Partizanu naučili lekciju i da će mnogo bolje da procene psihološki, odnosno karakterni profil košarkaša koji u budućnosti budu dolazili u klub.

Dakle, ubuduće da se ne pravi ražanj dok je zec u šumi. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading