PRVI UTISCI NOVAKA ĐOKOVIĆA Evo šta je srpski teniser rekao posle ubedljive pobede

14:04 | 08-10-2024

Tenis 0

Odigrao je fantastičan meč.

Novak Đoković

Novak Đoković plasirao se u osminu finala Mastersa u Šangaju, pošto je pobedio Italijana Flavija Kobolija sa 6:1, 6:2 posle samo ejdnog sata i četiri minuta igre.

Srpski teniser je odigrao fenomenalan meč i veoma ubedljivo je slomio 30. igrača sveta. Nakon meča je izneo prve utiske.

- Bilo je dobro od početka jer sam pratio jasan plan igre i iskoristio sam svaku kratku loptu koristio inicijativu i to je bilo to. Koboli je bio izmoren od prošlog meča, a ja sam čekao nekoliko dana i to je
sigurno uzelo danak. Ja sam pratio njegove mečeve iako nam je ovo prvi međusobni - objasnio je Đoković, pa se dotakao sledećeg protivnika Safijulina.

- Vraća se stari format, ne smeta mi to, nisam igrao mnogo mečeva i dobro je što sam svež pa sam srećan što igram svaki dan sve dok to bude potrebno - dodao je Novak.

Istakao je da je zadovoljan.

- Mislim da sam bolje krenuo nego na prvom meču i bilo je dosta jasnoće i oštrine, znao sam, da moram da budem agresivan i da tempiram nivo sa osnovne linije. Suštinski sam odigrao čvrsto, a videlo se da je Koboli bio sporiji jer je igrao sinoć do kasno. Zadovoljan sam - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading