ATP MU ZABIO NOŽ U LEĐA, ĐOKOVIĆ GA DOVEO DO SUZA Teniser koji je otkrio aferu u koju su upetljali Novaka, ostao zatečen zbog Srbinovog gesta

08:40 | 14-10-2023

Tenis 0

Novak je još jednom pokazao da misli na sve svoje kolege

Novak Đoković na Vimbldonu
AP Photo/Alastair Grant

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković preko svoje asocijacije PTPA na sve načine pokušava da pomogne slabije rangiranim teniserima iako je često na udaru zbog toga.

Sada je pružio podršku argentinskom teniser Marku Trunhelitiju koji je nedavno otkrio kako mu je nuđeno da namesti meč. 

Trunheliti je kasnije izlazio sa još detalja, pa je čak otkrio da je Novaku Đokoviću u ranim fazama karijere nuđeno da namešta mečeve.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Ne žalim uopšte za tim. Da nisam podigao glas verovatno bi mi bilo žao i bilo bi me sramota. Takva je moja ličnost. Ne bih mogao da živim od krivice, ovako sam miran zbog odluke koju sam doneo", istakao je Trunheliti u novom obraćanju medijima. 

On je otkrio kako ATP nije imao nikakav odogovr na napade na njega koji su usledili pošto je otkrio detalje slučaja. Kako se nameštaju mečevi, ko je odgovoran za to...

- Jasno da je to donelo posledice za koje nisam pretpostavljao da će doći i za koje nisam bio spreman, pogotovo mentalno. Na kraju nisam bio spreman ni za ATP, ITF i VTA koji nisu reagovali uopšte. Za to se nisam spremio. Tamo sede ljudi koji ne govore ništa i sa tim ne mogu da se pomirim. Ja sam rekao ono što mislim da je ispravno, a ne znam kao će da reaguje sistem - istakao je Argentinac

Novak ne samo da je javno podržao Trungetija i preko svoje organizacije PTPA ponovo naglasio da je neophodno da se tenis mnogo više okrene igračima, već je preko svog trenera Karlosa Gomeza Erere poslao i ličnu poruku Argentincu. 

- Već sam bio preplavljen emocijama, a to što sam dobio tu poruku od Novaka samo je to pojačalo. To me je dovelo do suza. Zaista je za pohvalu. Uprkos tome što je na vrhuncu sporta i ima brojne obaveze, Đoković ostaje na zemlji. Njegova poruka je bila svedočanstvo o tome - zaključio je Trunheliti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading