FEDERER PROGOVORIO O ĐOKOVIĆEVOM FINALU VIMBLDONA "Bilo mi je teško da sedim i gledam"

16:40 | 14-10-2023

Tenis 0

"Naravno da sam bio radoznao"

Rodžer Federer
EPA-EFE/ANDY RAIN EPA-EFE/ANDY RAIN

Iako se penzionisao prošle godine tokom Lejver kupa, Rodžer Federer, kako kaže, i dalje prati događaje oko  tenisa i rezultate, što je i razmljivo jer je ostao jedan od vlasnika istog turnira.

-Pratim rezultate svakodnevno. Volim da vidim šta se dešava. Najviše preglede, možda uđem na Jutjub i pogledam četiri, pet minuta. Teško mi je da sedim i gledam mečeve, nemam puno vremena. Deca i sve ostale stvari koje mi se dešavaju u životu. Teško je reći: ‘U redu, tog dana ću gledati taj meč- rekao je Federer za sajt "ATP".

AUSTRALIJANAC BEZ DLAKE NA JEZIKU Gadi mi se da predviđam bilo šta protiv Đokovića

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prisetio se Rodžer Federer ovogodišnjeg Vimblodna na kojem je prisustvovao, međuutim, na samom finalu pomenutog turnira između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza nije ga bilo.

-Kao i finale Vimbldona, bukvalno sam odgledao nekoliko gemova zato što smo jurili za decom i radili sve te ostale stvari. Onda sam u jednom trenutku brzo pogledao šta se dešava, mogao sam da kažem: ‘U redu, video sam malo od finala Vimbldona’. Naravno da sam bio radoznao, s vremena na vreme sam proveravao rezultate, ali mi je bilo teško da sedim i gledam. Bio sam srećan što je meč bio toliko sjajan i što su sjajne priče proistekle.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading