ŠTA SE STVARNO DEŠAVA SA IVANIŠEVIĆEM? Otkriveni svi detalji sukoba Noletovog trenera sa bivšom zenom

09:57 | 17-10-2023

Tenis 0

Goran Ivanišević je u sukobu sa bivšom suprugom, a sada su poznati svi detalji

Goran Ivanišević
ALO Foto: Marko Metlas

O tome piše i hrvatski internet portal "Nacional", koji je prilično opširno govorio na ovu temu.

- Nacional je krajem prošle nedelje dobio obimnu dokumentaciju u vezi sa nekoliko sudskih postupaka koje je poznati penzionisani hrvatski teniser Goran Ivanišević pokrenuo protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović, što izaziva ozbiljne sumnje da više državnih organa, uključujući policiju, sud i Centra za socijalni rad, ponašaju se krajnje pristrasno u korist Gorana Ivaniševića. 

- Pokrenuo je više postupaka sa ciljem da se Tatjani Dragović oduzme deo imovine koji joj je pripao na osnovu njihovih ranije obostrano potpisanih ugovora, a od nje, po svemu sudeći, traži i vraćanje fiktivnog kredita od čak 2,5 miliona evra. Iako sudu nije dostavio nikakav ugovor o kreditu, niti ubedljiv dokument koji bi potvrdio ovu tvrdnju, sud je Tatjani Dragović blokirao račune i zabranio raspolaganje imovinom.

U ponedeljak kasno uveče, pred ponoć, Goran Ivanišević je na Instagramu objavio nešto nalik otvorenom pismu, direktno upućenom bivšoj supruzi Tatjani Dragović.


Trener Novaka Đokovića je iznenadio potezom usmerenim ka gospođi Dragović, pomenuo je suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do "svog novca koji je trenutno kod bivše supruge".

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a čuveni teniser je 2017. oženio voditeljku Nives Čanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading