ATP OBJAVIO DA JE NOVAK NAJVEĆI IKADA Morali su da stave Novaka ispred Nadala i Federera, Srbin je jednostavno najbolji (FOTO)

08:39 | 06-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a objava ATP to potvrđuje

Novak Đoković
AP Photo/Michel Euler

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena. Ako je i bilo dilema pred početak sezone, više ih nema. U 2023. godini osvojio je tri grend slem titule (Australijan open, Rolan Garos i US open), uz Masters titule u Sinsinatiju i Parizu. Objava koja se pojavila na zvaničnom profilu ATP to i potvrđuje.

Na fotografiji je upisana statistika "velike trojke", pored Novaka tu su Rafael Nadal i Rodžer Federer. Ukupan broj trofeja ide u prilog Srbinu, ima 70 titula, Španac je na 59 i imaće sledeće godine šansu da doda još neki, dok je penzionisani Švajcarac ostao na 54 pehara. 

ĐOKOVIĆ JE BOG TENISA Hrvati skidaju kapu Novaku, mediji iz komšiluka ne prestaju da se dive najvećem ikada

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Po broju grend slemova Novak vodi, ima 24, Rafa 22, Rodžer 20, po titulama na Završnim mastersima on i Federer imaju po šest, Nadal nema nijedan, a po trofejima na turnirima iz serije 1000 Nole ima 40, Rafa 36, Rodžer 28. Jedino gde Nadal ima prednost su zlata na Olimpijskim igrama, ima jedno iz 2008. godine. Sve ostalo ide u prilog srpskom asu koji će u Torinu imati priliku da pretekne Federera i da uzme sedmi pehar na Završnom turniru. Planira da napadne zlato i na Olimpijadi u Parizu 2024. godine...

Pogledajte i tu objavu: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading