DA LI NAS ČEKA DRAMA? Novaka mogu namerno da izbace sa turnira, sprema se pakleni plan za Đokovića

07:57 | 16-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković danas igra protiv Hurkača za prolaze dalje na Završnom mastersu

Novak Đoković
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Ipak mnogo toga mora da se potrefi da bi srpski teniser ispao! Moguće je da prođe dalje ako izgubi, ali i pobeda u nekim slučajevima može da mu ne bude dovoljna za prolazak dalje. Kalkulacije su prilično komplikovane. Ono što je sigurno je da pobeda Đokovića u dva seta sigurno vodi najboljeg tenisera sveta u polufinale. 

Ukoliko bilo kojim rezultatom Novak Đoković pobedi Huberta Hurkača, a uz to trijumfuje Janik Siner nad Holgerom Runeom situacija je jasna. Novak ima dve pobede i drugi je, a Siner sa tri trijumfa uzima prvo mesto u grupi. Ukoliko naš teniser savlada Poljaka u dva seta, a Holger Rune pobedi Janika Sinera u dva seta dalje idu Danac i Srbin. Ukoliko srpski teniser pobedi u tri seta, a pobedi Rune, tada odlučuje gem količnik i Srbin je sigurno dalje. Ko će ići drugi, nek se dogovore... Pobeda Janika Sinera vodi Novaka dalje čak i ako ga savlada Hubert Hurkač takođe. 

OPASNA PROZIVKA ZA SRBINA Nadal i Federer se nikada ne bi ponašali kao Novak

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jedan scenario u kome Srbin ispada su pobede Huberta Hurkača i Holgera Runea. U tom slučaju su Rune i Siner na dve pobede, Srbin i Poljak na jednoj i sve je jasno. Međutim ako pobedi Đoković u tri seta, situacija se mnogo, mnogo komplikuje. Tada bi Sineru bilo garantovano da ide dalje, a ukoliko bi ga motivisani Rune dobio - dalje bi išli Rune i Siner. Nije nemoguće da bi Siner kalkulisao...

Meč je na programu od 14.30, a sigurno da će Novak dati sve od sebe da cela situacija zavisi samo od njega.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading