DA LI NAS ČEKA DRAMA? Novaka mogu namerno da izbace sa turnira, sprema se pakleni plan za Đokovića

07:57 | 16-11-2023

Tenis 0

Novak Đoković danas igra protiv Hurkača za prolaze dalje na Završnom mastersu

Novak Đoković

Ipak mnogo toga mora da se potrefi da bi srpski teniser ispao! Moguće je da prođe dalje ako izgubi, ali i pobeda u nekim slučajevima može da mu ne bude dovoljna za prolazak dalje. Kalkulacije su prilično komplikovane. Ono što je sigurno je da pobeda Đokovića u dva seta sigurno vodi najboljeg tenisera sveta u polufinale. 

Ukoliko bilo kojim rezultatom Novak Đoković pobedi Huberta Hurkača, a uz to trijumfuje Janik Siner nad Holgerom Runeom situacija je jasna. Novak ima dve pobede i drugi je, a Siner sa tri trijumfa uzima prvo mesto u grupi. Ukoliko naš teniser savlada Poljaka u dva seta, a Holger Rune pobedi Janika Sinera u dva seta dalje idu Danac i Srbin. Ukoliko srpski teniser pobedi u tri seta, a pobedi Rune, tada odlučuje gem količnik i Srbin je sigurno dalje. Ko će ići drugi, nek se dogovore... Pobeda Janika Sinera vodi Novaka dalje čak i ako ga savlada Hubert Hurkač takođe. 

OPASNA PROZIVKA ZA SRBINA Nadal i Federer se nikada ne bi ponašali kao Novak

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Jedan scenario u kome Srbin ispada su pobede Huberta Hurkača i Holgera Runea. U tom slučaju su Rune i Siner na dve pobede, Srbin i Poljak na jednoj i sve je jasno. Međutim ako pobedi Đoković u tri seta, situacija se mnogo, mnogo komplikuje. Tada bi Sineru bilo garantovano da ide dalje, a ukoliko bi ga motivisani Rune dobio - dalje bi išli Rune i Siner. Nije nemoguće da bi Siner kalkulisao...

Meč je na programu od 14.30, a sigurno da će Novak dati sve od sebe da cela situacija zavisi samo od njega.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading