RAFA ĆE MORATI POPUT FEDERERA Poznati francuski teniser progovorio o povratku na teren Španca

18:03 | 06-12-2023

Tenis 0

Rafael Nadal je nedavno objavio da se vraća na teren posle pauze od 11 meseci

Nadal započeo sa treninzima
EPA-EFE/DIEGO FEDELE

Španski teniser će igrati prvo u Brizbejnu, a potom na Australijan openu, gde je osvojio pehar 2022. godine.

Mnogi su nestrpljivi da vide kako će Rafa igrati na povratku posle problema sa stopalom i povredom kuka.

Nekadašnji Dejvis kup reprezentativac Francuske, Sebastijan Grožan, smatra da će Nadal morati da "prepiše" nešto od starog rivala, Rodžera Federera, koji je takođe bio u sličnoj situaciji 2016. godine.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ŠPANAC OTVORIO DUŠU, POTPUNO ISKRENO PORUČIO OVO SVIMA Nadal progovorio o povratku na teren, emotivne reči Noletovog velikog rivala obilaze tenisku planetu (VIDEO)

- Ja sam veliki navijač Rafe, dopada mi se kao šampion i kao čovek tako da sam oduđevljen što se vraća. To je dobar znak, zaista dobar. Jedva čekam da ga ponovo gledam kako igra. Videćemo kako se oporavlja, kako trenira - rekao je Grožan.

Francuz, koji je u karijeri četiri puta stizao do polufinala na grend slemu, svestan je da Nadal, koji je pao van 600 najboljih na ATP listi, neće imati lak posao.

- Ako je već objavio povratak na teren u Brizbejnu i Melburnu, to je zato što je na fizičkom nivou dobro. Ovakvi šampioni, kada se vrate na takmičenje, pronalaze ritam. Federer je to uradio posle Vimbldona 2016. godine. Koleno, operacija, šest meseci pauze i posle toga je osvojio Australijan open i Vimbldon 2017. godine - podvukao je Grožan.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk sranicu.

Komentari(0)

Loading