NOLE POČISTIO KINEZA, PA PRIZNAO Đoković: Australija je moje srećno mesto

13:13 | 31-12-2023

Tenis 0

Novak Đoković nastavlja da melje i na na startu nove sezone

Novak
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Posle ubedljive pobede, Novak je bio zadovoljan.

- Naravno, sjajno je biti ponovo u Pertu, Nova godina je za nekoliko sati, cenim što ste došli, nadam se da proslavimo Novu godinu ovde sa nama na terenu. Prošlo je dosta godina od kako sam bio ovde, ovo je jedna od najlepših dvorana u kojima sam bio. Australija je moje srećno mesto, gde sam uzeo najviše slemova u Melburnu, volim da igram ovde, nedostajalo mi je da igram u Pertu pred vama - rekao je Novak.

Nastavio je u istom ritmu.

- Malo sam bio zarđao na početku iskreno, malo promena ritma u prvih pet-šest gemova, ali to je normalno kada niste igrali meč mesec dana, moraju motori da prorade, on je dobro servirao, nije imao mnogo toga da izgubi, servis mi je bio odličan, pronalazio sam dobre servise. Kada sam napravio brejk, momentum se prebacio na moju stranu, osetio sam kako to ide sa lakoćom. Da dobijem prvi meč sezone je uvek odlično.

Kaže da će uživati u miks dublu sa Olgom Danilović.

- Pre nekoliko dana na terminu za trening. Od Olimpijskih igara u Tokiju nisam igrao, tamo sam igrao miks, Olgu dobro poznajem, nadamo se da će pobediti, ako ne, vraćamo se da odigramo i miks.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading