PRIŽMIĆEV ŠOU NA KONFERENCIJI Novaka hvalio, Kirjos ga iznenadio

16:00 | 14-01-2024

Tenis 0

Odličan utisak je ostavio talentovani Dino Pržimić koji je na konferenciji posle poraza od Novaka Đokovića imao samo reči hvale za Srbina.

Dino Pržimić
EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Fantastičan utisak je ostavio talentovani Dino Prižimić u prvom kolu Australijan Opena. Namučio je Novaka Đokovića što ga je dovelo u centar pažnje.

Pravi šou je imao talentovani hrvatski teniser na konferenciji za medije posle utakmice kada je priznao da mu jako znače reči Novaka Đokovića.

- Dobio sam dosta komplimenata, zaista to cenim. Njegove reči mi mnogo znače, znam da sam dao sve od sebe. Tu je mnogo ljudi na Rod Lejveru, samo sam želeo da prikažem najbolju igru, da pobedim meč i da uživam.

Istakao je 178. reket planete da je puno toga naučio od Đokovića.

- Veoma sam ponosan na sebe, na prvi nastup na grend slemu. Uživao sam u igri protiv najboljeg svih vremena. Mislim da sam mnogo naučio od Novaka, nastaviću da radim i napredujem. Sigurno mi je najbolji nastup do sada. Drago mi je da čujem od Đokovića takve reči, trudim se da poboljšam što više stvari.

Dino Prižmić EPA-EFE/LUKAS COCH
 

 

Zanimljivo je da je Dino prvi teniser još od 2020. godine koji je uzeo set protiv Novaka Đokovića u prvoj rundi Australijan Opena.

- Hteo sam da vidim kakav je moj tenis u odnosu na njegov, ako mogu da ga namučim što više. Doznao sam da nije izgubio set od 2020, to mi je dodatni motiv, ali želim Novaku svu sreću i naravno da osvoji.

Za kraj je Pržimić bio veoma iznenađen kada je od prisutnih novinara da je Nik Kirjos poručio da mu je postao omiljeni teniser.

- Nisam to znao. U tim nekim trenucima mi podrška publika znači. Imam preko 10.000 poruka od prijatelja i svih - zaključio je momak rodom iz Splita.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading