ĐOKOVIĆEV ŠOU Novaka pitali šta misli o narednom protivniku, njegov odgovor je sve nasmejao

06:55 | 21-01-2024

Tenis 0

Srpski teniser podiže formu i to je najvažnije

Novak Đoković
Tanjug/Ap

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Australijan opena tako što je deklasirao Adrijana Manarina sa 6:0, 6:0, 6:3.

Razumljivo, bio je prezadovoljan prikazanom igrom.

- Ovo je bio najbolji meč do sada u dužem periodu. Igrao sam sjajno od prvog do poslednjeg poena. Tenzija se dizala tokom trećeg seta, morao sam da se refokusiram i dobijem meč. Nije bilo lako igrati protiv Adrijana. On je ortodoksan igrač, koristi uglove na sjajan način, igra konstantan bekhend... Morao sam da izdržim fizičku bitku u dugim poenima i da ga nateram da trči. Kada mi je trebao prvi servis on je došao. Sve u svemu, moje sjajno izdanje. Uvek želite da što pre završite meč, ali je istina da kako protiče turnir tako dobijate teže rivale. Zadovoljan sam gde se trenutno nalazim.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Voditelj, Džim Kurijer skrenuo je razgovor u neobaveznom pravcu, pa je pitao Novaka za njegov stajling koji je sav u plavom, pa čak i sat koji nosi je u toj boji.

- Moji treneri i Arina Sabalenka su rekli da samo čarape treba da budu bele, pa sam ih promenio - našalio se Đoković.

Na pitanje o narednom protivniku, Novak se našalio i rekao.

- Nadam se da će meč ići u pet setova, da će ih kiša prekinuti, da će nestati struje, rekao je Novak a onda se uozbiljio: - Nema lakih mečeva sada, moram da budem spreman ko god da dođe.

Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika meča Tejlor Fric - Stefanos Cicipas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading