GOTOVO, KRAJ Izvinio se Novaku što ga je izbacio sa "njegovog" turnira, a sada je U NARODNOJ NOŠNJI okačio patike o klin (VIDEO)

22:10 | 25-02-2024

Tenis 0

Poznati teniser je doneo važnu odluku.

novak
EPA/SAM MOOY AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Posle Dejvis kup meča između Uzbekistana i Poljske u Taškentu, tenisku karijeru je okončao Denis Istomin. Radi se o 37-godišnjem igraču kome je najbolji plasman na ATP listi bilo 33. mesto. Zanimljivo, od "belog sporta" se oprostio u narodnoj nošnji.

Ovaj momak rođen u Orenburgu je najpoznatiji po tome što je 2017. godine već u drugom kolu Australijan opena eliminisao Novaka Đokovića, koji retko gubi mečeve u Melburnu. Štaviše, posle najveće pobede u karijeri, Istomin je dao zanimljivu izjavu:

– Na početku, izvinjavam se Novaku. Iznenadio sam sebe pre svega, i hvala mom timu, odradili smo sjajan posao. Hvala drugari, hvala svima! Toliko emocija je sada u mojoj glavi tako da ne mogu doći do pravih reči. Hvala svima što ste došli i što ste me podržavali.

ZA KOGA ĆE DA NAVIJA? Atraktivna ljubiteljka Novaka Đokovića dolazi na meč Zvezda - Partizan (FOTO)

novak EPA/FILIP SINGER
 

Tokom svoje karijere je osvojio dve titule - 2015. godine u Notingemu i 2017. u Čengduu. Zanimljivo, Istomin je u mladosti bio nadomak toga da odustane od bavljenja tenisom, ali ga je majka Klaudija ubedila da nastavi i da pokuša da izgradi profesionalnu karijeru. Srećom, uspeo je u tome.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading