PODATAK ZA BRIGU Đoković zabrinuo navijače, a razlog je samo jedan

16:40 | 30-08-2024

Tenis 0

Ono što brine Noletove navijače pred ovaj duel jeste podatak koji nikako ne ide na ruku srpskom asu, a nikada nije bilo ovako.

novak

 

Srpski teniser Novak Đoković i Australijanac Aleksej Popirin meč trećeg kola US Opena odigraće u noći između petka i subote u jedan sat po centralnoevropskom vremenu, saopštili su organizatori poslednjeg grend slem turnira u sezoni.

Ono što brine Noletove navijače pred ovaj duel jeste podatak koji nikako ne ide na ruku srpskom asu, a nikada nije bilo ovako.

Naime, nikada u karijeri na turnirima iz grend slem kategorije srpski as nije servirao toliko loše kao u prva dva kola u Njujorku.

Do sada je odigrao 427 mečeva (377-50), a upravo je protiv Radua Albota u prvom kolu (47%) i Lasla Đerea u drugom (47,2%) imao je najgore procente ubačenog prvog servisa otkako je otpočeo karijeru 2003.

Čak i u fazi podizanaj forme ostatak arsenala kojim raspolaže bio je dovoljan za rutinske pobede, ali protiv Popirina, Australijanca sa ruskim korenima potrebno je i nešto više. To “više” je servis. Vreme mu je da prodadi. U suprotnom Đoković se neće dobro provesti .

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading