ITALIJANI OCENILI Ovo je najgori tim Evropskog prvenstva, u njemu i dvojica Srbina

22:52 | 28-06-2024

EP2024 0

Dvojica Srba u "idealnom" timu.

EP 2024
EPA-EFE/Anna Szilagyi

Gotova je prva, grupna, faza na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Vreme je da se svode računi, a italijanska "Gazeta delo Sport" je objavila dva tima. Jedan najgori i jedan najbolji.

U onom najgorem su mesta "našla" i dvojica srpskih reprezentativaca Dušan Vlahovića i Sergej Milinković Savić.

- Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante - opisao je ugledni italijanski list partije snažnog veziste.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ništa bolje u ocenama nije prošao ni Dušan Vlahović.

- Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota.

Pored Sergeja i Dušana u najgorem timu dosadašnjeg toka takmičenja su: 

Livaković (Hrvatska) - Di Lorenco (Italija), Antonio Silva (Portugal), Porteus (Škotska), Robertson (Škotska)- Brozović (Hrvatska), S. Milinković-Savić (Srbija) - Dembele (Francuska), Belingem (Engleska), Grizman (Francuska) - Vlahović (Srbija).

Najbolji tim čine: Giorgi Mamardašvili – Jozua Kimih, Pepe, Rikardo Kalafjori, Mark Kukurelja – Engolo Kante, Fabijan Ruis, Marcel Zabicer – Džamal Musijala, Žorž Mikautadze, Niko Vilijams.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading