OVO JE TOTALNI HIT Žena mu zabranila da gleda svaki dan fudbal u kafiću, na pamet mu pala nesvakidašnja ideja (VIDEO)

14:24 | 04-07-2024

EP2024 0

Otac jedne devojčice, kojem je supruga zabranila da gleda svaku utakmicu EURO u lokalnom kafiću, odlučio je da izgradi svoju pivnicu u bašti iza kuće, prenosi Dejli mejl

EURO
Printscreen

Ben Kulen iz Velike Britanije, opremio je prostor pumpama za pivo, automatima i televizorom kako bi prostoru dao „toplu atmosferu“ starinskog paba. Projekat je započeo nekoliko meseci pre početka turnira kako bi izbegao probleme sa suprugom. 

Par ima trogodišnju ćerku Villov, pa je Ben želeo da izgradi nešto bliže kući kako bi i dalje mogao da se brine o njoj - i nazvao je kafić "The Villov Tree". Ovaj 34-godišnjak je tada podelio svoj završeni projekat na TikTok-u i sada organizuje žurke za svaki meč.

- Moja žena nije baš razumela da želim da gledam sve utakmice. (Rekla je, 'Gledaćete sve utakmice? Samo navijate za Englesku?). Bilo je smešno. Postavljanje svih zastava i odlikovanja bio je krajnji dokaz za nju koliko uživam u svemu ovome i Villov je na kraju gledala utakmice, tako da je sve funkcionisalo savršeno - rekao je Ben za Dejli Mejl. 

NOLETOV OMILJENI SPARING PARTNER Đoković se sjajno zabavljao sa sinom Stefanom pred meč drugog kola Vimbldona (VIDEO)

Kako prenosi portal u nastavku, Ben radi kao poslastičar i nije početnik u „uradi sam projektima“ i „otkačenim projektima“. Čak je u svom kućnom pabu postavio džuboks, mašinu za voće i toalet.

Na kraju, supruzi se ideja dopala, ali nije prošla bez primedbi. Kako priča Ben, kada ga je videla da gradi kafić u bašti, brzo je dobio pritužbe na lajsne koje mesecima nisu popravljane, ali je na kraju i ona veoma zadovoljna onim što je uradio, a to je i veliki prednost što je vrlo blizu, pa kad samo treba da ga pozove u kuću.

- Zaista sam pokušao da uhvatim tu suštinu kafane tako da se osećam kao da sam u pravom pabu, ali uz prednosti bez čekanja u redu i moja ćerka može da bude sa nama. "Ona ima tri godine, ali stalno pita 'možemo li u pab' ili 'možemo li da večeramo u pabu', što je smešno jer ona ne shvata da to nije pravi pab - prepričava Ben.

Samoproglašeni ljubitelj pabova sada se nada da će inspirisati druge da izgrade svoj pab iz snova u bašti jer je to bio savršen dodatak za leto.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading