OŠTETIO SRBIJU, SADA SUDI ZVEZDI Pogledajte ko deli pravdu na meču Zvezda-Jang Bojs

12:27 | 02-10-2023

Fudbal 0

Crveno-belima je ovo jedna od presudnih utakmica u najjačem evropskom fudbalskom takmičenju

FK Crvena zvezda

UEFA je otkrila ko će suditi na meču 2. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa koji se igra u sredu do 21.00 čas na stadionu "Rajko Mitić". Biće to više nego iskusni Vilijam Kolum iz Škotske.

Njemu će pomagati sunarodnici Fransis Konor i Dejvid Mekgiši, dok je za četvrtog arbitra postavljen Dejvid Dikinson.

U VAR sobi naći će se mešoviti par iz Engleske i Škotske koji će činiti Dejvid Kuti i Endru Dalas, dok je za posmatrača suđenja postavljen Karen Nalbandjan iz Jermenije. Delegat utakmice je Danijel Jošt iz Slovenije.

Ovaj sudija delio je pravdu na meču između Luksemburga i Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. I tada je žestoko oštetio naš tim, pošto je propustio da dosudi gotovo čist penal nad Dušanom Tadićem, kada je naš kapiten prevario golmana Luksemburga, Morisa, koji je promašio loptu i zakačio srpskog fudbalera po nozi.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading