SPEKTAKL SRBIJE I ITALIJE I ČAK DEVET GOLOVA "Orlići" slavili u ludoj utakmici, Zvezdin biser postigao sjajan pogodak (VIDEO)

20:51 | 11-10-2023

Fudbal 0

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je vršnjake iz Italije rezultatom 5:4 u prijateljskom susretu koji se igrao u Gornjem Milanovcu.

Mijatović dao sjajan gol
Alo/ Marko Metlaš

Bila je ovo sjajna utakmica prepuna preokreta u kom je Italija vodila 0:1 i 3:4, ali je Srbija na kraju slavila iako je ispustila prednost od 3:1.

Heroj "orlića" je bio Jovan Mijatović koji je na maestralan način postigao peti gol odluke naše reprezentacije na samom kraju meča.

Italijani su došli do prednosti u 34. minutu kada je Spinače pogodio, a da se na poluvreme ne ode sa zaostatkom potrudio se fudbaler Ajntrahta Marko Mladenović.

Posle pauze je u igru ušao Mijatović koji je najpre postigao gol za 2:1, a potom asistirao Mladenoviću za 3:1. Međutim, usledio je pad.

Italijani to koriste i golovima Kuetoa iz penala, a zatim i Bolsana i kapitena Lipanija donose novi preokret na ovom susretu.

Međutim, nisu se predavali momci Radovana Krivokapića.

Najpre je mladi Zvezdin štoper Aleksej Vukićević postigao gol za izjednačenje u 86. minutu, a nedugo potom Mijatović spektakularnim udarcem donosi i treći preokret, odnosno pobedu Srbiji.

 

 

Zvezdin Bekam je dobio loptu na ivici šesnaesterca iskosa i raspalio levom nogom po lopti u stilu Marka van Bastena.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading