"DIVLJACI GAĐALI SRBE STOLICAMA" Evo kako su Hrvati videli dešavanja na meču Srbije i Crne Gore

10:40 | 18-10-2023

Fudbal 0

Medijima u regionu bio je zanimljiv duel Srbije i Crne Gore.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Tanjug/Ap/Darko Vojinović

 

Hrvati su izveštavali sa Marakane, kao da se radi o meču njihovog nacionalnog tima, ali posebnu pažnju su posvetili sitnom incidentu u drugom poluvremenu, kada je jedan "redar" skinuo zastavu Crne Gore, a navijači gostiju ga "zasuli stolicama".

Hrvatski portal Indeks.hr naširoko izveštava o ovom incidentu pod naslovom - "Crnogorci gađali Srbe stolicama, Marakana im vikala 'Šiptari'".

- Nakon što je Srbija u 73. minuti postigla drugi gol, slavlje domaćih i tugu gostiju iskoristio je navijač Srbije koji se prerušio u redara. Sa markerom došao je do ograde kaveza za gostujuće navijače te im ukrao zastavu. Na to su Crnogorci podivljali. Trgali su stolice i njima gađali navijače Srbije na tribinama oko njihovog kaveza, ali ih bacali i u teren. Navijači Srbije na to su im uzvratili povicima "Šiptari!". Ubrzo su gostujuće navijače okružili brojni pripadnici interventne policije, ali Crnogorci se nisu smirivali. Upravo suprotno, projektilima su zasuli i srpske policajce. Oni su ipak uspeli smiriti podivljale Crnogorce tako što su uhvatili kradljivca njihove zastave te im je vratili - piše na pomenutoim portalu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading