POMOZITE IM DA PREHRANE PORODICE Duljaj emotivan nakon pobede u Subotici: Razmišljam da li će nekoga od igrača da izbace iz stana

23:00 | 20-10-2023

Fudbal 0

Na kraju je istakao da posebno zahvaljuje navijačima.

Igor Duljaj
EPA

 

 

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj uputio je apel posle večerašnje pobede njegove ekipe nad Spartakom u Subotici (3:0), devete u nizu, da se pomogne klubu i isplate plate igračima.

- Prvo bih želeo da posvetim pobedu našem kolegi Saši Tomiću, čija je majka danas preminula. Kao trener i ceo kolektiv, igrači, posvećujemo pobedu našem kolegi, drugu koji je izuzetno važan za klub. Sa druge strane, hvala svim akterima, jer je bila fer i korektna igra...na kraju krajeva, postoji dosta problema i mnogo toga mi leži na srcu - rekao je Duljaj za TV Arena Sport posle meča.

Nastavio je u dahu.

- Moram da kažem, pomozite fudbalskom klubu. Neka se ljuti ko god hoće, neka se ljuti ko hoće na mene. Ovi momci treniraju, ja razmišljam da li će neko da primi platu, da ih izbaci iz stana. Ovi momci su junaci. Neka dođe ko god hoće, ruka koja daje je uvek iznad ruke koja prima, neka promene trenera, ali dajte im da prehrane porodicu, oni žive od toga. Morao sam to da kažem zbog njih, ne mogu da ih gledam u oči i da im pričam bajke", rekao je Duljaj.

Na kraju je istakao da posebno zahvaljuje navijačima.

- Hvala i navijačima što dolaze od svog troška. Odvajaju od svog džeparca, od svojih usta, da dođu. Ne mogu da razmišljam više da li neko ima da plati kiriju i da jede hleb od naših igrača - zaključio je trener Partizana.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading