MARKOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE GOLA ZA PARTIZAN U NOVOJ SEZONI Nijedan meč neće biti lak, trudim se da pomognem

10:40 | 21-10-2023

Fudbal 0

On je juče doneo crno-belima prednost u Subotici

Svetozar Marković
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Fudbaleri Partizana slavili su kasno sinoć u Subotici na gostovanju Spartaku golovima u drugom poluvremenu utakmice 12. kola Superlige Srbije - 0:3 (0:0). 

Prvi pogodak postigao je Sveta Marković, koji za klupski sajt Partizana ističe da je ovaj meč bio zaista težak i da je najvažnije da je posao odrađen kako treba. 

- Bila je teška utakmica, kao i svaka u našem prvenstvu! Ekipa Spartaka je stvarno dobra, što su i pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo pobedili i uzeli sva tri boda - počinje u dahu Marković. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

POMOZITE IM DA PREHRANE PORODICE Duljaj emotivan nakon pobede u Subotici: Razmišljam da li će nekoga od igrača da izbace iz stana

Mladom Iliću je sinoć poništen gol, a Marković je komentarisao i njegovu ulogu u timu.

- Najbitnije je da verujemo sami u sebe, u saigrače, da ne paničimo i da čekamo priliku da ugrozimo protivnika. Nadam se i da će Ilke (Mihailo Ilić – prim.aut) uskoro postići svoj prvi gol. Što se tiče uticaja na njega, trudim se da mu pomognem u svakom smislu, ali isto tako i on meni dosta pomaže. 

Ovo je njegov prvi gol u sezoni za Partizan.

- Prvi gol u sezoni! Imao sam i u prethodnim utakmicama nekoliko šansi koje nisam iskoristio, ali sada mi je pošlo za rukom i srećan sam zbog toga, naravno!

Sledi vanredno kolo Superlige Srbije gde Partizan gostuje u Kragujevcu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading