UŽAS U ŠPANIJI Utakmica Primere prekinuta, navijač Granade preminuo na tribinama

18:04 | 10-12-2023

Fudbal 0

Fudbaleri Granade su na svom terenu ugostili Atletik Bilbao, u meču 16. kola La lige, ali je utakmica prekinuta već u 18. minutu, zbog toga što je jedan od navijača preminuo na stadionu

Granada
EPA-EFE/Pepe Torres

Utakmica između Granade i Bilbaa u španskoj La Ligi je zaustavljena zbog zdravstvenog problema koji je pretrpeo jedan navijač. Igrači oba tima su nakon toga otišli u svlačionicu, a iz La lige je potvrđeno da se duel neće nastaviti, s obzirom da je nesrećni navijač preminuo na stadionu.

SITI KONAČNO UPISAO TRIJUMF Šampion nekako preživeo Luton, Everton slavio na debiju Petrovića, Fulam razbio Vest Hem

Igrao se 18. minut susreta, kada je Unai Simon, čuvar mreže Baskijaca, pozvao glavnog arbitra i ukazao na situaciju na tribinama. Kako je stanje navijača bilo vrlo ozbiljno, meč nije mogao biti nastavljen, a igrači su poslati u svlačionicu, dok se navijaču ne ukaže pomoć. Ipak, pomoći nije bilo, a iz lige je potvrđeno da je on preminuo na stadionu Granade.

Inače, gost ima prednost još od šestog minuta, kada je Injaki Vilijams pogodio. Ostaje da se vidi još kada će ovaj meč biti nastavljen, ali to je sada svakako u drugom planu.

BONUS VIDEO: 

Ivana Vasiljevic

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

Komentari(0)

Loading