ZVEZDA OSTAJE BEZ MLADOG NAPADAČA Agent potvrdio: Definitivno će otići tokom zime

08:15 | 16-12-2023

Fudbal 0

Navijači su pomislili da bi upravo on mogao da bude naslednik Jovana Mijatovića, koji je na izlaznim vratima srpskog šampiona, ali se ispostavilo da je to teško izvodljivo.

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

 

Nedavno se pojavila informacija da bi Crvena zvezda u svojim redovima želela da vidi osamnaestogodišnjeg napadača IMT-a Miloša Lukovića, jednog od najboljih strelaca Superlige u jesenjem delu sezone.

Navijači su pomislili da bi upravo on mogao da bude naslednik Jovana Mijatovića, koji je na izlaznim vratima srpskog šampiona, ali se ispostavilo da je to teško izvodljivo.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Luković će po svemu sudeći u inostranstvo, samo ostaje da se vidi na koju će se stranu sveta uputiti. Činilo se da će to biti sever i da je nadomak prelaska u švedski Malme, ali je njihova ponuda od 2.000.000 evra odbijena od strane kluba.

Tako su u prvi plan iskočili ruski klubovi Zenit i Spartak, za koje se očekuje da će isplatiti više, ali klub traži čak 6.000.000 evra. Zanimljivo je da se upravo pomenuti Mijatović takođe pominje kao opcija velikana iz Sankt Peterburga, paa ostaje da se vidi kako će se razvijati situacija.

Međutim, prema rečima agenta mladog igrača Bratislava Ristića, nisu jedini koji su zainteresovani

– Mnogi klubovi u Evropi pokazuju interesovanje, tako da će definitivno otići u zimskom prelaznom roku, uz veliku verovatnoću da će otići u evropski klub, izjavio je Ristić za ruske medije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading