VELIKI GEST NA VELIKI PRAZNIK Crvena zvezda darovala paketiće za bebe srpskim porodilištima na Kosmetu

15:53 | 07-01-2024

Fudbal 0

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je svim bebama rođenim u intervalu od prvog do sedmog januara u srpskim porodilištima na Kosmetu poklonio novogodišnje paketiće.

Fudbal
Fk Crvena Zvezda

 

U saopštenju se navodi da je Crvena zvezda nastavila sa društveno-odgovornim i humanitarnim radom na startu 2024. godine, a u skladu sa velikom brigom i ljubavlju prema stanovnicima Kosmeta.

Crveno-beli novogodišnji pokloni stigli su na adresu tri srpska porodilišta na Kosmetu, koja se nalaze u Kosovskoj Mitrovici, Gračanici i Pasjanu.

Prve bebe rođene su prvog januara u dva sata i 35 minuta iza ponoći i 13 časova i 50 minuta, u pitanju su dečaci iz Štrpca i Slovinja, koji su na svet došli u porodilištu u Gračanici, a Crvena zvezda je odmah pokazala da je uz mališane od prvih trenutaka života.

- Naš klub je i ovom prilikom poručio da će uvek biti uz svoj narod na Kosovu, koje je srce Srbije. Tradicija je najsnažniji motiv srpskom stanovništvu koje živi na svetoj zemlji, a Crvena zvezda je sa ponosom i zadovoljstvom obradovala roditelje i mališane od prvog dana u godini do velikog pravoslavnog praznika - Božića - dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading