ZVEZDINE "ZLATNE KOKE" Crveno-beli imaju pet igrača koji zajedno vrede 30 miliona evra

11:15 | 16-01-2024

Fudbal 0

Šampion Srbije bi mogao ozbiljno da zaradi ove zime.

FK Crvena zvezda FK Partizan
Alo/Marko Metlaš

Fudbalski klub Crvena zvezda uskoro će ozvaničiti transfer Koste Nedeljkovića u Aston Vilu vredan 9.000.000 evra što će biti rekordna prodaja crveno-belih u ovom veku.

Pominje se odlazak Jovana Mijatovića za 10 miliona, a pored toga šampion Srbije u svojim redovima ima rudnik vredan 30 miliona evra, bar kada su u pitanju ponude inostranih klubova.

Naime, samo petorica stranaca - Osman Bukari, In Beom Hvang, Žan Filip Kraso, Naser Điga i Kings Kangva mogu doneti celih 30 miliona evra Zvezdi, ukoliko crveno-beli odluče da ih prodaju ove zime.

Zvezda - Siti FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs
 

Za Osmana Bukarija vlada veliko interesovanje, a trenutno najuporniji je Bešiktaš koji je spreman da broji do 10 miliona evra, a pored reprezentativca Gane interesuje se i za Krasoa (četiri miliona).

Drugi najvredniji igrač je In Beom Hvang koji se ceni na osam miliona, ali je njegova prodaja trenutno gotovo pa nemoguća jer Zvezda ozbiljno računa na njega.

Pored njih, Naser Điga je privukao pažnju velikog broja klubova, ali šampion Srbije ne razmišlja da ga proda ispod pet miliona evra, dok bi Kings Kangva mogao da ode za tri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading