CRNO-BELI RADE PUNOM PAROM I drugo pojačanje sletelo u Humsku

16:05 | 17-01-2024

Fudbal 0

Partizan posle dovođenja štopera Nikole Miličića promovisao i drugo zimsko pojačanje u Humskoj.

Miloš Krunić
Printscreen/Twitter

Radi "parni valjak" punom parom. Posle praznika su čelnici Partizana maksimalno prebacili fokus na igrački kadar koji je posle odlaska Mihajla Ilića i dolaska štopera Nikole Miličića dodatno promenjen. 

Crno-beli su danas javnosti predstavili i golmana Miloša Krunića koji je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa liderom MozzartBet Superlige Srbije.

- Hvala sportskom direktoru Ivici Kralju, upravi Partizana i treneru Igoru Duljaju na ukazanom poverenju. Biti samo deo ovog velikog kluba tokom jesenjeg dela sezone i trenirati ovde je za mene bila ogromna privilegija, a posebno sad kada sam i potpisao ugovor. Moji saigrači na poziciji golmana su sjajni momci i bez obzira što na golu može biti samo jedan, uvek činimo sve da jedni drugima budemo inspiracija i samim tim napredujemo. Daću sve od sebe da se nametnem treneru golmana, Nemanji Jovšiću i opravdam poverenje - uvodne su reči novog čuvara mreže Partizana.

Ono što je sada i zvanično poznato je da je 27-godišnjak potpisao ugovor na godinu dana sa crno-belima i boriće se za status rezervnog čuvara mreže sa Nemanjom Stevanovićem kojem ugovor ističe na leto. 

Krunić je tokom karijere nosio dresove Zemuna, Srema, Rakovice, Bežanije, Voždovca i saudijskog Hajera sa kojim se rastao u septembru prošle godine.

Od tada je trenirao na Teleoptiku sa crno-belima kako bi održavao formu posle čega je procenjeno da bi mogao da bude od velike koristi četi Igora Duljaja u nastavku sezone.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading