I TREĆE POJAČANJE SLETELO U HUMSKU Vezista pojačao Partizan i evo kako on igra (VIDEO)

17:05 | 19-01-2024

Fudbal 0

Partizan potpisao ugovor i sa trećim novajlijom u zimskom prelaznom roku.

FK Partizan
Marko Metlaš

Vredno rade u Partizanu na jačanju tima. Označio je trener Igor Duljaj pozicije na sredini terena deficitarnim, a danas je dobio prvo od dva planirana pojačanja.

Ugovor sa crno-belima je potpisao vezista iz Gane Leonard Ovusu i to na tri godine, javlja Telegraf! Ovaj 26-godišnjak će se novim saigračima pridružiti na pripremama na Kipru početkom naredne nedelje.

Internacionalac iz Gane mora da završi još neke birokratske probleme u Beogradu pre nego što otputuje na "rajsko ostrvo".

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovusu je u Humsku stigao bez obeštećenja, pošto mu je istekao ugovor sa norveškim Odom, čije je boje branio u protekloj sezoni. Fudbaler je imao još nekoliko ponuda, pre svega iz Skandinavije, ali se odlučio za Partizan.

Što se igračkih karakteristika tiče, radi se o klasičnoj "šestici", sa velikim radijusom kretanja i sjajnim fizičkim karakteristikama.

Ovusu je fudbaler koji je, pre svega, osigurač ispred odbrame, igra jednostavno i brzo, izrazito je snažan u duelu, siguran u pasu. Crno-belima bi trebalo da pruži sigurnost, brzinu i veliku dozu agresivnosti u manevru.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading