OTAC JE NAŠAO SLEDEĆE JUTRO Nekada velika nada Junajteda optužena za silovanje

14:26 | 14-02-2024

Fudbal 0

Strašna priča nam dolazi iz Mančestera...

Old Traford
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Bivši fudbaler Mančester junajteda Džon Kofi i njegov prijatelj Nejtan Stjuart optuženi su za silovanje žene nakon noćnog izlaska. 

Međutim, oni negiraju da su počinili krivično delo koje je počinjeno 2019. godine. Na sudu u Mančesteru se vodi suđenje, a navodna žrtva je imala tad 25 godina. 

- Pila je alkohol i kako je noć odmicala, kasnije je rekla policiji da su sećanja na veče nestala. Sećala se da je pušila sa svojim prijateljem ispred jednog paba, a sledeće sećanje je sledećeg jutra pokupio njen otac iz kuće Nejtana Stjuarta. Njen nestanak te noći izazvao je zabunu među njenim prijateljem i porodicom. Kada ju je pokupio otac, osećala se neverovatno dezorijentisano, osećala se bolesno i nije znala šta se dogodilo prethodne noći. Čak je otišla u bolnicu jer se osećala tako loše i nije imala odgovore zašto. Ona se ne seća ovih događaja zbog intoksikacije i stoga nije imala sposobnost da pristane - izjavio je advokat devojke, Tompson na sudu. 

UMEŠAN U UVOZ I IZVOZ KOKAINA Holandski fudbaler osuđen na šest godina zatvora

Kofi poriče da je bilo silovanja, a suđenje će se nastaviti.

Optuženi Kofi bio je veoma uspešan u mlađim kategorijama, došao je do reprezentacije Engleske do 17 godina, prošao je sve kategorije Junajteda, a postao je i najmlađi igrač ikada koji je dobio honorar od milion funti ili više od Junajteda.

Nikada nije nastupio za prvi tim bilo kog Premijerligaša, međutim sa Šefild junajtedom osvojio je FA omladinski kup 2011. godine.  

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading