NEMCI SE NE ŠALE Nagelsman vratio vezistu iz penzije - cilj je titula na EP

17:34 | 22-02-2024

Fudbal 0

Nemačka se ozbiljno sprema za Evropsko prvenstvo na domaćem tlu i usmerila sve resurse da se pojača.

Kros
EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Prema trenutnoj formi, kvalitetu igara i svemu što okružuje selekciju Nemačke, teško da domaćin narednog Evropskog prvenstva spada u krug favorita za zlato.

Pre se u toj priči mogu naći Englezi, Španci, Portugalci, Francuzi, branioci titule - Italijani... Ali, ponosni su Nemci i ne žele da se obrukaju na domaćem terenu.

S toga su već nekoliko meseci radili na povratku u reprezentaciju Tonija Krosa u čemu su uspeli pošto je iskusni vezista rekao "da" dresu "pancera".

- Ljudi, kratko i bezbolni: u martu ću ponovo igrati za Nemačku. Zašto? Zato što me je pozvao selektor, zato što sam spreman za to i zato što sam siguran da ovaj tim može mnogo više na Evropskom prvenstvu nego što većina ljudi misli - reči su samog Tonija Krosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kroos (@toni.kr8s)

Dobiće tako selektor Julijan Nagelsman jednog od najboljih vezista sveta koji istina jeste u poznijim igračkim godinama, ali i koji puno donosi kako na terenu tako i van njega.

Očekuje se da Kros ujedini saigrače, donese stabilnost u svlačionicu i pokuša da povede Nemačku do titule prvaka Evrope.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading