HAOS U ZAGREBU Navijači Dinama besne - nećemo partizanovca u Skupštini kluba

17:14 | 04-03-2024

Fudbal 0

Velika bura se podigla u Hrvatskoj.

Dinamo

Velika bura se podigla u Hrvatskoj. Sve zbog izvesnog Denisa Orošija koji je postao član Skupštine Dinamo Zagreba, a za kojeg navijači tog kluba smatraju da je pristalica Partizana?!

U saopštenju navijačke grupe "zona Dinama", upućenu predsedniku Mirku Barišiću navodi se sledeće:

- Poštovani gospodine Barišiću, u trenutku kad ova stranica kao i mnoge druge pozivaju na kupovinu ulaznica i mobilizaciju navijača za utakmicu s PAOK-om, Vi nam podmećete u skupštinu kukavičja jaja u vidu navijača beogradskog Partizana. Jeste li svesni da mi u četvrtak igramo s njihovim najvećim saveznicima? Hoće li ti "grobari" u četvrtak u loži i na našim tribinama navijati za "crno-bele"? Istovremeno se odričete legendi kluba kao što su Čerček i Deverić, te svojih vernih saradnika, časnih ljudi kao što su gospodin Gašparović i Naglić, te izvrsnih privrednika u vidu gospodina Kamenskog.

Takođe, navijači zahtevaju smenu predsednika Barišića.

- Gospodine Mirko, vreme za častan uzmak ubrzano otkucava. Nemojte da dopustite da nečastan poraz obeleži kraj Vaše predsedničke karijere u GNK Dinamo. Prepustite klub mlađim, energičnijim snagama koje imaju rešenja za nagomilane probleme kluba. I nemojte nam dovoditi "grobare" u Skupštinu jer to Vam nikad nećemo oprostiti - stoji u saopštenju navijača Dinama.

Videćemo kako će reagovati vrhuška hrvatskog giganta koja mora da obezbedi mir igračima koje već u četvrtak čeka prvi duel osmine finala Lige konferencija protiv PAOK-a u Zagrebu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading