ŠOK IZDAJA Golman okrenuo leđa Piksiju i Srbiji!

10:49 | 08-03-2024

Fudbal 0

Izgleda da je došlo do velike izdaje...

Roma
AP Photo/Peter Dejong

Mile Svilar je odustao! Kako sada stvari stoje, ovaj čuvar mreže neće više braniti za Srbiju.

- Za sada je u Savez stiglo samo usmeno obaveštenje. Pozvao je direktor Rome generalnog sekretara Jovana Šurbatovića i saopštio mu da igrač neće da dođe na ove pripreme i prijateljske mečeve.Objasnio je da je Svilar nezadovoljan i da želi da promeni reprezentaciju. Dugo je do okupljanja, ima još nedelju dana, pa se možda nešto i promeni, ali kako sad stvari stoje, on je završio sa Srbijom - objašnjava izvor "Informera".

Šurbatović je o tome obavestio ljude iz sportskog sektora, mada nisu se preterano potresli.

- Selektor Stojković je rekao da mu Svilar svakako ne bi sad branio, a verovatno ni u skorijoj budućnosti. Tu je Vanja kao prvi golman, Rajković je takođe odličan i na njega može da računa, a u budućnosti se pravi prostor i za Đorđa Petrovića iz Čelsija. Ako se bude pravilno razvijao, smeši mu se velika karijera - zaključuje naš izvor.

Svetska fudbalska federacija (FIFA) promenila je 2020. godine pravila, tako da igrač ima pravo da promeni reprezentaciju ukoliko je za neku odigrao manje od tri meča. Svilar je za Srbiju nastupao u prijateljskom meču protiv Katara 2021. godine i odigrao je 45 minuta. Od tada je pozivan u nekoliko navrata, ali nikada više nije dobio ni minut u dresu "orlova". 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading