MNOGO SMO BOLJI OD PARTIZANA Šerif "pecnuo" crno-bele posle derbija

22:29 | 09-03-2024

Fudbal 1

Uprkos terenskoj inicijativi Zvezda nije uspela da trijumfuje

Šerif
Fk Crvena Zvezda

Postigao je Šerif Endiaje pogodak na večitom derbiju, ponovo, ali nije Zvezda uspela da pobedi (2:2).


 Očekivali smo tešku i zahtevnu utakmicu, ali smo želeli da osvojimo tri boda. Sreća nije bila na našoj strani, ali smo osvojili bod i nastavljamo borbu za titulu. Mnogo smo mašili, oni su se branili, i bilo je teško probiti to. Meni kao napadaču, promašene šanse najteže padaju. Ipak, sada sam opušteniji, zbog sebe i ekipe, jer sam svestan da trener Milojević veruje u mene. Želim da nastavim da postižem golove - počeo je Endiaje.
 
Smatra da prethodni i ovaj večiti derbi nemaju mnogo dodirnih tačaka.
 
- Osećam se bolje, jer nismo izgubili. Tada sam sebio nabio pritisak, dosta sam mašio tokom jeseni, i razmišljao sam da je to "sve ili ništa". Posle ove utakmice nemam dilemu, bolji smo od Partizana - rekao je Endiaje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Komentari(1)

Loading
Mile

10.03.2024 06:12

Ja neznam šta je ovim ljudima u čemu ste bre bolji jurili ste rezultat imali hiljadu šansi niste iskoristili niste pobedili.Sudiju ste imali kao po običaju uz sebe nije vam pomoglo nadmudrio vas partizan.Kad su videli da sudija više nesudi pošteno povukli se što je i normalno pola sata bez igrača.Avama ni još dvoica na terenu nebi pomogla neznate gol dati iz igre a falili vam i sigurni penali.