KONAČNO OSMESI U ZVEZDI ZBOG NJEGA Šerif pokazao zašto je najskuplji napadač u crveno-beloj istoriji

10:55 | 10-03-2024

Fudbal 0

Dao je gol i bio ponajbolji igrač derbija u redovima Zvezde. Konačno je proradio i Šerif Ndiaje.

Šerif
Fk Crvena Zvezda

Plaćen letos 4.000.000 evra, Šerif Ndiaje je na početku mandata na Marakani, blago rečeno, odavao utisak - promašaja.

Ali, takav je život igrača. Brzo si na dnu i još brže na vrhu. Bilo je potrebno Senegalcu da dođe neko ko će ga izbaviti iz zimske učmalosti.

Mnogi igrači su govorili da praktično nisu imali nikakvu komunikaciju sa Barakom Baharom i jasno je da se Izraelac nije previše trudio da, pre svega, psihički oporavi 28-godišnjeg špica.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

A onda je došao Vladan Milojević i sve promenio. Obavio je više razgovora sa Ndiajeom, podigao ga i Senegalac je počeo da se isplaćuje.

Dao je gol Voždovcu na otvaranju prolećnog dela sezone, potom Čukaričkom i sinoć, a to navijači posebno pamte, na derbiju.

Jedino je postio u duelu sa TSC-om, ali tri gola na prethodne četiri utakmice su razlog da se konačno na Marakani razvuku osmesi zbog Ndiajea.

Kada ga je Bahar želeo opisivao ga je kao "dominatora". Uverili su se u to sinoć i defanzivci Partizana. I to ne samo zbog gola Senegalca.

alo Marko Metlaš/Alo
 

 

Šerif se ponašao kao pravi šerif. Vukao je napad Zvezde. Često nosio i po dvojicu igrača na leđima. Zadržavao loptu. Imao smislene kombinacije i učestvovao u igri.

Sve i da nije zatresao mrežu, ostavio bi i više nego povoljan utisak sa sinoćnog okršaja na Marakani. Ovako je samo dodatno potvrdio da je u velikom usponu forme.

Konačno je počeo da se isplaćuje. I može to sve da raduje u crveno-belom taboru. Posebno pred odlučujuće utakmice do kraja sezone kada će se rešavati pitanje šampiona Srbije.

Na Šerifu Ndiajeu je samo ovako da nastavi. Golemu injekciju samopouzdanja je dobio na derbiju...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading