FSS ŽESTOKO KAZNIO "VEČITE" Zvezda i Partizan moraju da plate po 3.000.000, evo i zbog čega

15:26 | 14-03-2024

Fudbal 0

Na današnjoj sednici Disciplinske i Etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije (FSS), kojom je predsedavao Ivan Nikolić, rešeno je nekoliko slučajeva koji su prethodnih dana zaokupljali pažnju sportske javnosti, saznaje Tanjug.

FK Crvena zvezda - FK Partizan
Alo/ Marko Metlaš

 

 

Zbog izdavanja saopštenja u kojima se komentarišu sudije i suđenje na utakmicama Superlige, Crvena zvezda, Partizan, Novi Pazar, Radnički Niš i Radnik kažnjeni su sa po tri miliona dinara.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Zbog dešavanja na 172. derbiju između Zvezde i Partizana (2:2), koji je odigran devetog marta na stadionu "Rajko Mitić", pokrenuti su disciplinski postupci protiv oba kluba. Na teret im se stavljaju prekomerna upotreba pirotehnike, lomljenje stolica i nasilno ponašanje dela navijača.

Disciplinska i Etička komisija FSS je utakmicom neigranja kaznila igrača Kolubare Macuija Hikaru i fudbalera Slobode Mihajla Jovanovića. U narednom kolu Prve lige Srbije bez trenera će biti Dubočica i Jedinstvo sa Uba, zbog pokazanih crvenih kartona Marjanu Živkoviću i Marku Martaću.

Takođe, navodi se da će veći broj izrečenih opomena na mečevima koštati niški Radnički 55.000 dinara, dok će kasa Radničkog iz Sremske Mitrovice biti olakšana za 36.000.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading