TEK ĆE SAD BITI ZANIMLJIVO Zvezda razbila Kragujevčane, Vladan Milojević je ovako prokomentarisao ubedljiv trijumf

18:20 | 17-03-2024

Fudbal 0

Crvena zvezda i Radnički 1923 iz Kragujevca odigrali su derbi meč 26. kola Superlige Srbije, a kako je ta utakmica protekla, i ne čudi reakcija trenera crveno-belih, Vladana Milojevića

FK Crvena zvezda
Alo/ Marko Metlaš

Podsetimo, Zvezda je deklasirala Radnički na Marakani, a po završetku meča sa četvrtoplasiranim timom prvenstva, strateg crveno-belih je stao pred kameru TV Arena sport i ovako sumirao utiske: 

- Mislim da smo se dobro pripremili. Rekao sam pred utakmicu da je naš rival nadahnuta, dobra ekipa, sa izraženim stilom igre. Dosta je tu fudbalera koji odlično igraju u odbrani "čovek na čoveka". Čestitao bih Radničkom na divnoj seriji (sedam pobeda u nizu), želim da nastave, jaki su oni kao kolektiv, sa dobrim trenerom i stručnim štabom - počeo je Milojević, pa gotovo u dahu dodao: 

PETARDA ZVEZDE NA "MARAKANI" Crveno-beli razbili Kragujevčane, iskoristili novi kiks Partizana i pobegli "večitom" rivalu na +4

- Što se nas tiče, mi smo hteli da odigramo ono što smo vežbali, što smo tražili i radili, da pobedimo pred ovim divnim navijačima pred zasluženu pauzu (zbog reprezentativnih utakmica). Ali, dugo je prvenstvo, dosta je još bodova u opticaju, a mnogo dobrih ekipa. Sve ekipe imaju cilj, nekome je to plej-of, nekome plej-aut. Biće zanimljivo! - poručio je Vladan Milojević.

Usled ove pobede, Zvezda sada ima četiri boda više od Partizana, koji je odigrao samo nerešeno u Lučanima protiv ekipe Mladosti, i to nakon poraza od kruševačkog Napretka u Beogradu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading