JUBILEJ ZA MILOJEVIĆA Zbog ovoga će još više želeti pobedu protiv Partizana

16:25 | 15-04-2024

Fudbal 0

Velika stvar.

Miloje
Fk Crvena Zvezda

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević će u subotu od 18 časova, u 173. "večitom derbiju" protiv Partizana, voditi fudbalere "crveno-belih" jubilarni 200. put sa klupe.

"O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni 'Klark Kent' je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili naši navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu", stoji u klupskoj objavi na zvaničnom sajtu.

Dodaje se da je Milojević (54) Zvezdin rekorder jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela.

PROPAST ZA PARTIZAN PRED VEČITI DERBI Sada je sve izgubljeno? Od ovoga se i najbolji teško oporavljaju

fkcz Fk Crvena Zvezda
 

"Može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope. Naš klub je ponovo postao prepoznatljiv širom sveta, dok smo u domaćim okvirima podizali pehare osvajavši titule", dodaje se na sajtu Zvezde.

Ističe se da iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu niže pobede, a do sad je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio Zvezdu sa klupe. Statistika mu je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.

"Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. "večiti derbi". Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitić" i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi naše Zvezde", zaključuje se u klupskoj objavi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading