POMAMA ZA SAMARDŽIĆEM Jedan od najvećih klubova sveta hoće Srbina!

16:24 | 19-03-2024

Fudbal 0

Posle Juventusa, još jedan evropski gigant se uključio u trku za Samardžića.

lazar
EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Ima nešto u tom 22 godine starom Srbinu, lakog pokreta i lucidnih rešenja na fudbalskom terenu koji zaluđuje najveće klubove Evrope.

Nakon što je Lazar Samardžić bio tokom leta na pragu prelaska u Inter, zimus u redove Napolija, činilo se da će Juventus odneti pobedu i potpisati veznog igrača, ali...

Prema navodima katalonskog Sporta, u trku se uključio i jedan od najmoćnijih klubova na svetu - Barselona!

Španci navode da aktuelni prvak Španije odavno ima momka rođenog u Berlinu na radaru. Štaviše, dok je nosio dres Herte, Barsa je htela da ga kupi.

Tada je uprava slavnog kluba čak i obavila razgovor sa Samardžićevom porodicom, ali je on na kraju rešio da ode u Lajpcig.

Ipak, Barselona je nastavila da ga prati i spremna je da iskešira čak 35.000.000 evra za Samardžića ovog leta.

Traži petostruki prvak Evrope još jednu opciju za vezni red. Oriol Romeu se nije uklopio, dok su opcije poput Jozue Kimiha i Amadua Onane koji koštaju preko 50.000.000 evra.

U teškoj ekonomskoj situaciji u kojoj se Barselona nalazi, svaki evro je bitan. Otuda i logika da se krene pre po potpis Samardžića nego po nekog drugog kandidata sa liste. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading