MISTERIOZNI TRENER ZENITA: Posle Erakovića, možda dovedemo još nekog Srbina

21:55 | 23-03-2024

Fudbal 0

Trener Zenita otkrio da je realno da u njegovom timu završi još neki srpski igrač.

Sergej Semak
Fk Crvena Zvezda

Iako tim Zenita vredi gotovo tri puta više u odnosu na Crvenu zvezdu to se na travi Marakane nije videlo. Ruski šampion se poražen vraća u domovinu (1:0), a posle utakmice je utiske sa javnošću podelio trener Sergej Semak.

Na početku je trener Semak istakao žal zbog tragičnih dešavanja u Moskvi i izrazio sreću što su navijači Zvezde prepoznali težak trenutak.

- Želim da se zahvalim srpskom narodu i srpskim navijačima, koji tuguju sa nama zbog jučerašnjih događaja. Domaćini su imali malo više sreće, mi smo imali prilike koje nismo iskoristili. Ova utakmica je dala mogućnost srpskim navijačima da pokažu da su sa nama.

Pohvalio je Semak i snagu srpskog šampiona i ostavio misterioznim konstataciju da bi u budućnosti još neki naš igrač mogao da pojača Zenit.

- Zvezda je odličan tim. Igrali su dobro u Ligi šampiona, malo im je nedostajalo i sreće. Zaslužili su više. Što se Erakovića tiče, on je jedan od naših lidera. Ima važnu ulogu u timu. Znamo da Srbija ima odlične igrače. Možda dovedemo još nekog - zaključio je ruski stručnjak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading