OVO SE KATARSKIM ŠEICIMA NEĆE SVIDETI Mesi se gorko kaje što je igrao za Pari Sen Žermen

07:00 | 28-03-2024

Fudbal 0

Argentinac javno priznao da je bio nezadovoljan u Parizu.

Lionel Mesi
AP Photo/Erik Verduzco

Za samo tri kluba u karijeri je igrao Lionel Mesi. Barselonu, Pari Sen Žermen i Inter Majami. Ipak, sa izborom francuskog prvaka se nije baš proslavio.

Govorio je o tome argentinski mađioničar za "Big time" podkast iz Saudijske Arabije.

- Bila je to teška promena za mene kada sam otišao u Pari Sen Žermen. Bio sam srećan u Barseloni, išlo mi je dobro i mislio sam da ću ostati tamo do kraja karijere. Nisam bio spreman za rastanak, ali sve se brzo odigralo. Život mi se potpuno obrnuo, našao sam se u novoj ligi, novom klubu, sa novim saigračima. Bila je to promena koju nisam tražio, tako da mi je u početku bilo teško.

S obzirom na to da će u junu napuniti 37 godina, logično je zapitati se do kada će Mesi igrati?

- Znaću da je vreme da se povučem kada više ne budem mogao da doprinosim ekipi i kada se više ne budem zabavljao na terenu. Ja sam veoma samokritičan, znam kada igram dobro, a kada loše i kada se osećam dobro, a kada loše. Godine neće biti razlog za povlačenje, na taj korak odlučiću se onda kada budem osećao da je došlo vreme, bez obzira na to koliko ću tada imati godina. Dokle god se osećam dobro, nastaviću da se takmičim. To je nešto što znam kako se radi i dobar sam u tome.

A na pitanje šta bi mogao da radi posle završetka profesionalne karijere, Argentinac još uvek nema jasan plan.

- Nisam još razmišljao o tome. Trudim se da uživam u svakom danu, u svakom momentu života, bez razmišljanja o budućnosti. Nemam još ništa definisano, nadam se da ću moći da igram još neko vreme, a kada dođe vreme siguran sam da ću pronaći nešto drugo - zaključio je Mesi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading