ČUVENI RUS DOBIO OTKAZ, ALI OSTAO U SRBIJI: "Naše zemlje su KAO JEDNO - to je vidljivo", evo šta je rekao o Srbima

17:12 | 01-04-2024

Fudbal 0

Malo ko je ovo očekivao.

ata
ATA Images

Epizodu je u subotičkom Spartaku završio pomalo neslavno, ali to nije sprečilo slavnog Aleksandra Keržakova da ostane da živi u Srbiji. Imao je opciju da se vrati u rodnu Rusiju ili na Kipar gde je ranije živeo. Naša zemlja je dobila prednost:

IPAK NIŠTA OD ODLASKA Lalatović po svemu sudeći, ostaje u Subotici

- Da. Ništa nismo menjali, jer je naš sin išao ovde u školu, u četvrti razred. Odlučili smo da ga ostanemo, pa kad završi školu, videćemo - rekao je Aleksandar Keržakov za "Sport-ekspres" i otkrio šta misli o Srbima:

- U zemljama u kojima sam ranije živeo i igrao, nikada nisam osećao bilo kakvu pristrasnost prema sebi i svojoj porodici. Ali u Srbiji je odnos prema Rusiji malo drugačiji, nego u drugim državama. To je vidljivo ne samo u komunikaciji sa ljudima. Na primer, ogroman broj bilborda podseća da su Rusija i Srbija kao jedno. Možda se to može reći i za odnose između naših zemalja.

Novinara je zanimalo i kako je živeti u Srbiji:

- Ovde je lakše razumeti jezik. Ali uglavnom sam bio fokusiran na posao. Ne osećam bilo kakve probleme u svakodnevnom životu. Jedna od prednosti koju mogu da istaknem je blizina. Ovde se možete lako kretati po zemlji automobilom i gledati fudbal u različitim gradovima.

Naravno, bilo je reči i o prijateljskoj utakmici Rusije i Srbije 21. marta:

- Drago mi je da je reprezentacija Rusije konačno uspela da odigra meč sa selekcijom visokog statusa koja će se takmičiti na EURO 2024. Naši momci su prikazali dobru i kvalitetnu igru. Jedino negativno je što mi se čini da je reprezentacija Srbije igrala sa slabijim timom. Penal i isključenje su uticali na krajnji rezultat. Teško je bilo šta očekivati od Srba jer su od 20. minuta igrali sa igračem manje. Start Gajića jeste bio za penal, po svim pravilima. To je jasno. Ali, mogao je da prođe i sa žutim kartonom.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading