NOVI IZAZOV ZA CRVENO-BELE Milojević najavio meč sa IMT-om, otkrio i da li će Dragović igrati

18:55 | 02-04-2024

Fudbal 0

Trener Zvezde najavio sutrašnji duel sa IMT-om.

fkcz
Fk Crvena Zvezda

Raspored je takav da će se u narednom periodu igrati maltene na svaka tri dana. Posle duela sa Javorom, naredni izazov za Crvenu zvezdu je okršaj sa IMT-om (sreda, 19).

Meč je najavio trener Vladan Milojević koji je svestan kvaliteta sutrašnjeg rivala.

- IMT je dobro organizovana ekipa, sa jasnim smernicama i zahtevima. Vidi se rad trenera, a uz to imaju i mnogo kvalitetnih mladih igrača, što im je filozofija. Veoma su jaki kao kolektiv. Moramo da izađemo na teren i odigramo kako treniramo i radimo. Želimo da dižemo formu i budemo bolji iz utakmice u utakmicu.

Bez obzira na to što radni dan, veruje trener crveno-belih da će navijači biti na Marakani da podrže tim.

- Radni je dan, ali nemam dilemu da će navijači doći da nas podrže.

Upitan o zgusnutom rasporedu i tome da li su igrači već usvojili njegove zahteve, Milojević odgovara:

- Trudimo se. Igrači dobro znaju koji su im zahtevi, kako u odbrani, tako i u napadu. Spremamo se i za zgusnut raspored. Nisam trener koji mnogo rotira, što sam u drugim klubovima dodatno potvrdio, ali mi je bitno da su igrači spremni. Profesionalci su, nemam brige sa te strane.

fkcz Printscreen/Youtube/Crvena zvezda
 

Ono što je sigurno je da na sutrašnjoj utakmici u ekipi neće biti Aleksandra Dragovića, Osmana Bukarija i Srđana Mijailovića.

- Dragović neće igrati jer je u procesu rehabilitacije. Imamo probleme sa kartonima, pa će u skladu s tim Mijailović i Bukari propustiti meč. Imamo dovoljan broj igrača. Ne bih da otkrivam ko će početi ili biti bonus, videćete sutra - zaključio je trener Zvezde.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading