IZNENAĐENJE Srbija ima buduću zvezdu svetskog fudbala, ovo je ključni dokaz

11:13 | 09-04-2024

Fudbal 0

Velika vest za našeg Džona Luisa Zečevića u Arsenalu...

Džon Luis
Printscreen

Zajedno sa Čidom Obijem-Martinom, Zečević-Džon je dobio priliku da se nametne Mikelu Arteti u drugom delu treninga prvog tima pošto standardni sparing parnteri iz ekipe do 21 godine imaju meč protiv Stouka istog dana.

Reč je o standardnoj praksi klubova, koja sa sobom ne povlači i debi za mladog srpskog fudbalera. Pogotovo ne u meču takvog značaja, iako ukazana prilika nagoveštava da u Londonu itekako računaju na krilnog fudbalera.

Zečević-Džon je i ranije koristio terene prvog tima.

- Povremeno treniram na terenima gde trenira prvi tim. Tako sam imao priliku da sretnem nekoliko igrača, a imao sam i sreću da su neki od fudbalera trenirali nas mlađe u nekim delovima treninga. U prethodnih 10 dana sam bio jako srećan što radim na istom terenu na kom rade i igrači prvog tima i to u isto vreme kad i oni. Bio je to pravi doživljaj za mene - oduševljeno je pričao Luis, koji je sada dobio priliku i za direktan okršaj sa starijim kolegama.

Zečević-Džon je nedavno, zajedno sa Edvardom Ibrovićem-Flečerom, debitovao za U16 selekciju Srbije u pobedi nad Crnom Gorom (5:1) u prijateljskom susretu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

fudbal
Fudbal

IMIDŽ JE SVE Čuva dečkov žbun

06:00

14 jul, 2024

Fudbal

Obećao mi je da će ofarbati kosu u crveno ako postane prvak Evrope, ali neću ga prisiljavati. Duga kosa je deo njegove ličnosti, ljudi mi često govore da je isečem, ali meni se to sviđa - rekla je Kukureljina devojka Klaudija.

Komentari(0)

Loading