VESIĆEV HUMANI GEST Obradovao dečaka koji živi sa bakom i obožava fudbal

10:00 | 10-04-2024

Fudbal 0

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, odlučio je da pomogne 12-ogodišnjem Peđi Miloševiću koji odrasta sa bakom, koja je nakon duge bitke, uspela da se izbori za starateljstvo nad svojim unukom

Goran Vesić
Promo

Peđa voli fudbal, već nekoliko godina trenira u FK “Grafičar”, a poželeo je, skromno, sportsku opremu omiljenog kluba - “Crvene zvezde”.

Goran Vesić Promo
 

Tu želju ispunio mu je veliki zvezdaš, ministar Goran Vesić, koji ga je poveo na jednu “Zvezdinu” utakmicu i poklonio mu dres, kopačke i drugu opremu bez koje nijedan fudbaler ne može.

Goran Vesić Promo
 

- Kada sam video prilog o Peđi, i šta mu se sve u životu dešavalo, zamolio sam prijatelje da obezbede i lap-top i pametan sat za njega, a prijatelje iz ‘Zvezde’ da mu poklone opremu, kopačke, dres… rekao je Vesić.

I više od toga, Peđa je obišao Muzej “Crvene zvezde” na stadionu “Rajko Mitić”, a upoznao je i legende kluba – Dušana Savića i Vladimira Petrovića Pižona. 

Goran Vesić Promo
 

 

-Peđa igra u ‘Grafičaru’, znači da je jedan korak do ‘Zvezde’. Igra na poziciji ‘špica’ tako da Dule Savić može da mu objasni kako se daju govolovi…rekao je ministar Vesić i poželeo Peđi da za pet, šest godina istrči na teren “Marakane”. 

Goran Vesić Promo
 

Peđa nije krio sreću zbog humanog gesta ministra. 

- Ispunila mi se želja...Dobio sam dres, opremu, kopačke, sve...A, najviše su me obradovale nove kopačke - priznao je skromno Peđa, kojeg je majka po rođenju ostavila u Zvečanskoj, a za kojeg se, kada je već bio dvogodišnjak, izborila baka, sa kojom danas živi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 
 

Komentari(0)

Loading