"PREDVIĐALI SU NAM PETO MESTO" Igor Duljaj se u momentima krize vratio na početak Partizanove sezone

21:19 | 29-04-2024

Fudbal 0

Otkrio je Duljaj kako je sve to izgledalo letos...

Igor Duljaj
ATA Images

Upravni odbor Partizana se večeras sastao u klupskim prostorijama na stadionu u Humskoj kako bi raspravljao o sudbini trenera Igora Duljaja.

Za to vreme Duljaj gostuje u emisiji "Indirektno" na K1 televiziji što je mnoge iznenadilo.

U pomenutoj emisiji, Igor je govorio i o tome kako je sve izgledalo tokom letnjeg prelaznog roka...

"ONOG TRENUTKA KADA ODEM..." Igor Duljaj otkrio šta će uraditi kada napusti Partizan

metlas Alo/ Marko Metlaš
 

- Moramo da se vratimo na početak, pre nego što smo krenuli sa pripremama, kada smo bili u Sloveniji. Mnogo puta sam to ponovio, mnogi su nam predviđšalo da ćemo biti 4-5. Mnogo se igrača promenilo, tražio sam rekonstrukciju, da ako dovodimo igrače to budu igrači na kojima klub može da profitira i na neki način bude u trci sa Crvenom zvezdom. Zvezda ima veliki budžet, kada to kažem, to mogu da kažu i drugi klubovi koji su pobedili nas. Veliki rez je napravljen, mi smo završili na prvom mestu, ja sam i tada rekao da za mene ne postoji jesenji prvak, već ko će prvi da prođe kroz cilj.

- Mi smo u jednom trenutku ostali bez kostura, Ilića, Belića, Saldanje... Dobili smo Baždara, što je pozitivno, gde klub može da profitira. Navijačima to ništa ne znači, oni očekuju da osvajamo trofeje, razmišljaju samo na sadašnje vreme. Gledam to malo drugačije, šta je to šta ja ostavljam Partizanu. Jeste dosadna priča, ali to je činjenica. Ako u ovom trenutku ne možemo da se borimo za prvo mesto, hajde da vidimo šta možemo da učinimo da napravimo ekipu koja može da igra godinu-dve-tri i na osnovu toga čekamo svojih pet minuta. Sa druge strane, da postoji mogućnost da klub može da profitira od prodaje igrača.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading